RE/MAX Future

Prodej apartmánového domu - Svoboda nad Úpou

Sluneční stráň, Svoboda nad Úpou mapa
14 950 000

Prodej apartmánového domu - Svoboda nad Úpou

Hledáte investiční příležitost na horách, která Vám bude přinášet příjem z pronájmu? Nebo hledáte prázdninové sídlo, kde se můžete setkávat s rodinou a přáteli?

Ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi velkoryse řešený apartmánový dům na exkluzivním místě - Sluneční stráň, Svoboda nad Úpou.

Třípodlažní objekt s podlahovou plochou 393 m² přinese novým majitelům opravdu nadstandardní prostor o kapacitě 14 lůžek + přistýlky. Současná dispozice nabízí obytnou jednotku o velikosti 4+kk, umístěnou v 1. patře, ze které je přístup na dvě terasy. V 2. patře se poté nachází dva samostatné apartmány, každý o velikosti 50 m² a dispozici 3+1, 3+kk. Apartmány mají vlastní kuchyňku a koupelnu s toaletou. Třetí samostatný apartmán se poté nachází v podkroví.

Myslíte si, že je to vše? … Přízemí, jedinečný prostor pro setkávání se s celou rodinou a přáteli - bar, krb, relaxační zóna se dvěma saunami. Přízemí dále nabízí pracovnu, koupelnu, prádelnu, sklad a odpovídající technické zázemí.

Dům je umístěn na udržovaném pozemku o celkové výměře 1 302 m². Díky své poloze v těsné blízkosti lesa Vám pozemek zajistí naprosté soukromí a nádherné výhledy, které člověka jen tak neomrzí.

Součástí prodeje je rovněž zahradní domek o zastavěné ploše 35 m², který je zapsaný v katastru nemovitostí a nachází se na rohu pozemku - využití pro něj určitě najdete.

Nemovitost je napojena na veřejné rozvody elektřiny a parovodu (vytápění). Voda je odebírána z vlastního vrtu pomocí čerpadla a následně prochází skrze filtrační zařízení umístěné v přízemí, což přináší významné ekonomické úspory na provozu objektu. V kontextu dnešní doby si poté dovolíme rovněž vyzdvihnout stabilní a cenově příznivý zdroj tepla v podobě zmíněného parovodu z elektrárny v Poříčí, zajišťovaný společností ČEZ Teplárenská.

Svoboda nad Úpou, brána do největšího lyžařského areálu v Česku, SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC, který nabízí 50 km sjezdovek na 1 skipas. V posledních letech je znát veliký developerský boom, který toto horské středisko zasáhl. Vzhledem k atraktivní ceně za m² podlahové plochy, lze nabídku považovat rovněž za velice dobrou investiční příležitost.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Jiří Samek - výhradní prodejce

Zobrazit více Skrýt popis

Cena objektu: 14 950 000 Poznámka: Včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti Číslo nabídky: 211-NP03345 Obec: Svoboda nad Úpou Ulice: Sluneční stráň

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

14 950 000

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

email: lname: fullname: fname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Jiří Samek
Jiří Samek
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
fname: phone:

Podrobné informace

Typ domu Patrový
Typ zařízení Penzion
Stav objektu Velmi dobrý
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Odpad Kanalizace
Druh objektu Smíšená
Vybaveno Ano
Zastavěná plocha m2 193
Užitná plocha m2 393
Plocha parcely m2 1302
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 380 V, Elektro - 400 V
Stavba Rodinný dům
Telekomunikace Internet
Topení Ústřední dálkové
Doprava Vlak, silnice, autobus
Rok kolaudace 1986
Počet podlaží objektu 3
Třída D - Méně úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.