RE/MAX Future

Prodej bytu 3+1 po celkové rekonstrukci, Hradec Králové, Brožíkova

Brožíkova, Hradec Králové mapa
Cena u makléře

Prodej bytu 3+1 po celkové rekonstrukci, Hradec Králové, Brožíkova

Nabízím vám k prodeji pěkný byt 3+1 v ulici Brožíkova, který prošel celkovou rekonstrukcí a je tak připravený na další nové příběhy, které budou prožívat noví majitelé.

Bytová jednotka je v družstevním vlastnictví a proto vám přinášíme možnost částečně financovat kupní cenu úvěrem ze stavebního spoření. Více informací vám rád sdělím.

Byt o dispozici 3+1 nabízí ve své celkové výměře 77 m2 velkou vstupní chodbu s prostorem pro šatní skříň, z chodby je vstup do koupelny s vanou, samostatného WC, komory s přípojkou pro pračku a sušičku prádla, velké ložnice, pokoje s balkónem a velkého obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vstup do kuchyně, kde při rekonstrukci vznikla potravinová komora, kterou jistě ocení každý kuchař. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v suterénu domu. Celková výměra je rozdělena na byt 72 m2 + lodžie 2,5 m2 + sklepní kóje 2,5 m2.

Při rekonstrukci došlo k výměně elektrického vedení s doplněním zásuvek a vypínačů, především do bytového jádra a kuchyně tak, aby jste měli vše připravené pro váš moderní domov. Samozřejmostí jsou nově natažené omítky a bondáže stropů. Bytové jádro je zděné a doplněné o prostor pro vaši pračku a sušičku prádla. Díky této úspoře místa si můžete dopřát opravdový komfort při horké koupeli v moderní koupelně. V koupelně je příprava pro el. žebřík a skrytá přípojka pro pračku. V prostorách kuchyně se můžete vyřádit. Pokud toužíte po velké rohové kuchyňské lince nebo vám stačí menší kuchyň, zde se sami můžete rozhodnout, jaká volba je pro vás nejlepší. V kuchyni je přivedena přípojka teplé a studené vody, plynu, odpadu a elektřiny, včetně 400V přípojky pro varnou desku. V celém bytě také došlo k srovnání podlah a položení nové krytiny v podobě francouzského linolea Gerflor. Díky tomu nikde nepřekáží nevzhledné prahy. Podlahy jsou kompletně olištované s možností skrytí případných kabelů do dutiny lišty. V obývacím pokoji je připraveno dostatek el. zásuvek pro vaše domácí kino. Při rekonstrukci bylo myšleno i na lodžii, která má novou podlahovou krytinu, natřené zábradlí a vybílené stěny. V bytě nejsou záměrně osazeny dveře, aby jste jejich výběr mohli materiálově sladit s novou kuchyňskou linkou nebo nábytkem. Okna bytu jsou plastová osazená žaluziemi. Díky umístění bytu v posledním podlaží domu máte zaručený klid a lepší výhled do okolí. Výhodou je nový výtah, který se nyní instaluje. V případě zájmu Vám autor návrhu bytu může pomoci s materiálovým výběrem dveří a kuchyňské linky.

Z ulice Brožíkova máte vše kousek, potraviny Albert jsou před domem, stejně jako zastávka MHD. U domu se vždycky najde parkovací stání a děti budou mít základní Školu pár minut pěšky, stejně jako je Pošta nebo Poliklinika III. V okolí se také nachází potraviny Lidl, obchodní dům Futurum, několik sportovišť a také nedaleké Novohradské lesy a oblíbená cyklostezka Hradečnice.

Pokud hledáte hezký a dispozičně zdařilý byt, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku.
Budu se na vás těšit. Certifikovaný realitní makléř Michal Parák.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 211-NP03440 Obec: Hradec Králové Ulice: Brožíkova

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

lname: fullname: fname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Michal Parák
Michal Parák
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: fname: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 3+1
Vlastnictví Družstevní
Stav bytu Po rekonstrukci
Voda Voda - dálkový vodovod, Voda - rozvod studené a teplé vody
Orientace Jih, Východ
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Sídliště
Vybaveno Ne
Celková podlahová plocha m2 77
Počet balkónů 1
Elektřina Elektro - 230 V
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
Telekomunikace Internet
Sítě Kabelová televize
Topení Ústřední dálkové
Doprava Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace Asfaltová
Počet sklepů 1
Počet podlaží objektu 6
Číslo podlaží v domě 6
Třída B - Velmi úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.