RE/MAX Future

Prodej rodinného domu 280 m2, pozemek 1188 m2, obec Ráby, okres Pardubice

Ráby mapa
12 500 000

Prodej rodinného domu 280 m2, pozemek 1188 m2, obec Ráby, okres Pardubice

V zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům, který se nachází na klidném místě v obci Ráby. Lokalita zajišťuje příjemné bydlení s výjimečným výhledem na Kunětickou horu. Dům může sloužit k bydlení vícečlenné rodiny, dvougeneračnímu bydlení, nabízí se i možnost propojit bydlení s podnikáním, vhodné i jako sídlo společnosti. Výhodou je výborná dopravní dostupnost do Pardubic i Hradce Králové, blízký nájezd na dálnici D11.
Nemovitost o užitné ploše přibližně 280 m2 byla postavena na pravidelném mírně svažitém pozemku o celkové výměře 1188 m2, který je celý oplocený plotem s kamennou podezdívkou. Kolem domu je udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a okrasnými keři, podél jedné strany domu je užitková část zahrady se skleníkem. Na zahradě se nachází venkovní terasa se zahradním krbem a udírnou. V blízkosti domu je zastřešený bazén, který v teplých dnech zajistí možnost osvěžení, velkou výhodou je i samostatný vrt s dostatečnou zásobou vody. V severní části pozemku se nachází hospodářský objekt se zastavěnou plochou 48 m2, se samostatným příjezdem, v jehož přízemí je dřevník, kurník, kůlna na uložení zahradního nářadí, v patře je kolárna, garáž a seník.
Přibližně před 10 lety proběhla rozsáhlá rekonstrukce celého domu - zatepleno 10 cm polystyrenem, nová fasáda, dubová okna s trojitým zasklením v obytných místnostech, nové dveře, vestavěno podkroví, rozvody, moderní venkovní žaluzie, nová střešní krytina a veškeré klempířské prvky. Objekt je celopodsklepený a tento prostor 1.PP slouží jako technické zázemí domu - sklad paliva, kotel Verner na dřevo a plynový kotel Vaillant, dále jsou zde umístěny akumulační nádrže na vodu, dílna, místnost na skladování potravin.
Dispozice podlaží - 1. NP je řešeno - vstupní chodbou, koupelnou s vanou a toaletou, kuchyní a třemi pokoji. 2.NP dispozice - kuchyň, dva pokoje, obývací pokoj se vstupem na lodžii, koupelna s vanou se vstupem na balkon a toaleta. 3.NP - nabízí moderní bydlení loftového typu.
Okolí nabízí množství sportovních a kulturních akcí, na Kunětické hoře se koná hudební festival České Hrady, je využívána jako letní scéna divadla Pardubice.
Kompletní občanskou vybavenost naleznete v Pardubicích, které jsou vzdálené 7 km.
Nemovitost k dispozici ihned, bez právních vad.
Pokud Vás tato zajímavá nabídka zaujala, kontaktujte mě prosím telefonicky nebo e-mailem. Těším se na prohlídku s Vámi.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena domu: 12 500 000 Poznámka: Včetně realitního a právního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK Číslo nabídky: 211-NP03472 Obec: Ráby Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 500 000

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: fullname: phone: lname: email:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Simona Trubačová
Simona Trubačová
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
lname: fname: phone:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Rodinný dům
Typ domu Patrový
Stav domu Velmi dobrý
Voda Voda - dálkový vodovod
Odpad ČOV pro celý objekt
Plyn Individuální
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Smíšená
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Ne
Zastavěná plocha m2 121
Užitná plocha m2 280
Plocha parcely m2 1188
Počet parkovišť
Počet garáží
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Topení Ústřední plynové, ústřední tuhá paliva
Doprava Silnice, autobus
Komunikace Asfaltová
Podlaží podzemní 1
Počet podlaží objektu 3
Číslo podlaží v domě
Třída C - Úsporná (Příloha)
Vyhláška 264/2020 Sb.